aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗλιόλουστος... περίπατος για την ΑΕΛ (vid+pics)

Ηλιόλουστος… περίπατος για την ΑΕΛ (vid+pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΛ η οποία επικράτησε 3-0 επί του Εθνικού στο Τσίρειο στάδιο, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο γι’ αυτούς όφελος, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς πολλές φάσεις και με μέτριο ρυθμό εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Φιντέλις πέρασε λίγο έξω, ενώ έξι λεπτά αργότερα, μετά από όμορφη συνεργασία των Αρουαμπαρένα-Σάσι-Σοάρες, ο τελευταίος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο γκολ που δέχθηκαν, ενώ στο 7ο λεπτό σημείωσαν την μοναδική καλή τους ευκαιρία, όταν το αδύναμο πλασέ του Ενέσκου κατέληξε στα χέρια του Βοζίνια.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ακριβώς τέλειωσε το πρώτο. Η ομάδα του Μπαλταζάρ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τις λύσεις ώστε να πάρουν βαθμολογικό όφελος από το ματς. Οι γαλαζοκίτρινοι στο 61ο λεπτό έκαναν πιο εύκολα τα δεδομένα γι’ αυτούς, καθώς ο Λαφράνς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με εύστοχη κεφαλιά. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, όμως η ΑΕΛ κατάφερε στο 74’ να πετύχει και τρίτο γκολ, με σουτ-κεραυνό εκτός περιοχής από τον Σίλβα. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με την Πάφο εκτός έδρας (14/1, 18:00), και ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα (13/1, 16:00).

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Τεϊσέιρα, Αλνταΐρ (46′ Μέσκα), Φιντέλις (79′ Ζντραφκόφσκι), Σοάρες (73′ Μαύρου), Σασί, Γουίλερ, Σίλβα, Αρουαμπαρένα.

Εθνικός Άχνας (Γκεόργκι Τζιχράντζε): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Ρόγκατς, Πινσέλι (26′ Κονέ), Π. Ιωάννου, Φιλίποφ, Αρέστη, Ντόβπνια, Ενέσκου (56′ Κάστρο), Ιλουρίντζε (76′ Ηλία), Παπαγεωργίου.

Σκόρερ: 20′ Σοάρες, 61′ Λαφράνς, 74′ Σίλβα

Κίτρινες: Μέσκα / Κονέ

Αποβολές:

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ