aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Δεν έγινε τίποτα ακόμη…»

Ιδιάκεθ: «Δεν έγινε τίποτα ακόμη…»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (2-0) ανέφερε: «Ευχαριστώ τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για τα καλά του λόγια. Νομίζω ήταν πολύ καλή η εμφάνιση μας σήμερα, ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση μας, όμως δεν έγινε τίποτα ακόμη. Έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα του ΑΠΟΕΛ και θα πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στον επαναληπτικό».

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Τους καλούμε να έρθουν και την Κυριακή. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής, στόχος μας είναι η 3η θέση μαζί με την Ανόρθωση και τους χρειαζόμαστε ξανά. Επίσης τους καλώ να έρθουν σε μια εβδομάδα στη Λευκωσία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ένα ιστορικό παιχνίδι που έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό. Τους ζητώ να έρθουν στη Λευκωσία να στηρίξουν την ομάδα γιατί θα είναι εκεί και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ και χρειαζόμαστε και εμείς τους δικούς μας».

Αν είναι ευχαριστημένος από το 2-0 κατέληξε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε και για άλλα γκολ. Πετύχαμε καθαρή, νίκη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αν ο ΑΠΟΕΛ κατάφερνε να σκοράρει στο τέλος θα ήταν διαφορετικά. Πετύχαμε μια καθαρή νίκη, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, θα προσπαθήσουμε και στον επαναληπτικό να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ