Η θέση του ΑΚΕΛ για τα επεισόδια στο Δασάκι


Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ τοποθετείται για όσα τραγικά έγιναν στο φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Άχνας με τον ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι.

«Υπάρχει και άλλο υλικό από το Δασάκι»

Αναλυτικά: «Τα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν σε φιλικό αγώνα το Σαββατοκυρίακο προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ανησυχεί ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι, τα επεισόδια εξελίχθηκαν στη συνέχεια σε διαμάχη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανάμεσα σε διοίκηση σωματείου και σε οργανωμένους οπαδούς οδηγώντας στην όξυνση αντί στην αποκλιμάκωση.

Η θέση της Ανόρθωσης για τα επεισόδια

Είναι φανερό, ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα της βίας στο ποδόσφαιρο. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατέθεσε και απαίτησε την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της βίας το 2014, το οποίο παρουσίασε ως την πανάκεια για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Το ΑΚΕΛ διαφώνησε με τη φιλοσοφία του νομοσχεδίου γιατί κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Απάντηση σε Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν ψεύδεται» (pics & video)

Είμαστε σήμερα μάρτυρες της πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης ακόμη και να εφαρμόσει το νομοσχέδιο που ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης σχεδίασε. Για τη γενικότερη άσχημη κατάσταση ασφαλώς ευθύνες φέρει και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία καλείται να πάρει μέτρα για αντιμετώπιση της κατάστασης. Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και ήδη φαίνεται ότι δεν ξεκινούμε καθόλου καλά».

«Ντου» Ανορθωσιατών στο φιλικό του ΑΠΟΕΛ!

«Κάποιοι “λεβέντες” με κουκούλες»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ