aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ συνέντευξη Tύπου του τελικού του Κυπέλλου Futsal

Η συνέντευξη Tύπου του τελικού του Κυπέλλου Futsal

Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή του Futsal. Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαΐου στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα με την Ομόνοια Αραράτ και την ΑΕΛ να διεκδικούν το τρόπαιο.

Ενόψει του τελικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ συνέντευξη τύπου στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, των προπονητών και των αρχηγών τους.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε την ανάγκη για να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος του ονόματος των δύο ομάδων, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Ανακοίνωσε επίσης την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού από τη Cytavision με την ΚΟΠ να αναλαμβάνει τα έξοδα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

«Ξεκινήσαμε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Futsal στο Πρωτάθλημα και η απήχηση ήταν τεράστια. Συνεχίζουμε και με τον τελικό του Κυπέλλου ενώ από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οι ζωντανές μεταδόσεις θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν τόσο στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας όσο και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα» δήλωσε ο κ. Μυλωνάς.

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων:

Μπάρετ Κοστανιάν, Υπεύθυνος Futsal Ομόνοιας: «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την Ανόρθωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Επίσης, ευχαριστούμε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες που κάνει για προβολή του αθλήματος του Futsal. Ο τελικός με την ΑΕΛ θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με τον αντίπαλο μας να είναι το φαβορί. Δεν τα καταφέραμε στον τελικό του Πρωταθλήματος αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζω να είναι ένας καλός τελικός και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει».

Ανδρέας Σταύρου, Υπεύθυνος Futsal ΑΕΛ: «Ευχαριστούμε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες αναβάθμισης του αθλήματος του Futsal. Και εμείς ως ομάδα κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να αναβαθμίσουμε το άθλημα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ελπίζουμε να γίνει ένας ωραίος τελικός. Για εμάς, είναι ιστορική στιγμή αφού είναι ο πρώτος μας τελικός και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Κώστας Πολυβίου, προπονητής Ομόνοιας Αραράτ: «Αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μας το γεγονός ότι καταφέραμε να φτάσουμε φέτος σε δύο τελικούς. Χάσαμε το Πρωτάθλημα αλλά θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Οι προϋπολογισμοί δεν κάνουν τις ομάδες. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και εμείς δουλεύουμε πολύ και με Κύπριους ποδοσφαιριστές θέλοντας με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουμε και την Εθνική.. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μας, θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε ένα τίτλο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο αλλά και τον πρόεδρος μας που μας στηρίζει καθ’ όλη τη χρονιά. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ή πιο τυχερός να είναι ο νικητής».

Κάρλος Λίμα Μπεζέρα, προπονητής ΑΕΛ: «Ήρθα στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα θέλοντας να τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο Θα προσπαθήσω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου να δώσω κάποιες τεχνικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στον τελικό. Το επίπεδο του Κυπριακού Futsal έχει ανέβει και έχει απήχηση στο εξωτερικό, κάτι που βλέπω και στην Ισπανία όπου αγωνίζομαι. Ελπίζω η ΑΕΛ να καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο».

Οι δηλώσεις των αρχηγών των δύο ομάδων

Τάσος Σκαμπύλης, αρχηγός Ομόνοιας Αραράτ: «Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση που κατέκτησε το Πρωτάθλημα αλλά και στις ομάδες της Ομόνοιας Αραράτ και της ΑΕΛ που έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου. Ως Ομόνοια δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο τίτλο τα τελευταία τρία χρόνια και ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος. Αφήνουμε όλοι πίσω μας το Πρωτάθλημα και επικεντρωνόμαστε στον άλλο μας μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στους αγώνες Πρωταθλήματος φάνηκε ότι και η δική μας ομάδα και η ΑΕΛ είναι πολύ δυνατές. Η ΑΕΛ ίσως να έχει ένα προβάδισμα, όμως δείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες το κύπελλο. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και τους υποσχόμαστε θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε το Κύπελλο».

Νικόλας Τσακανιάς, αρχηγός ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν φέτος και έφτασαν σε δύο τελικούς. Θα διαφωνήσω στο ότι η ΑΕΛ είναι το φαβορί αφού η Ομόνοια μας απέκλεισε στο Πρωτάθλημα και ως ομάδα, έχει πολύ περισσότερες εμπειρίες από τελικούς αλλά και κατακτήσεις τροπαίων. Έγιναν κάποιες αλλαγές τελευταία στην ομάδα μας αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για την ιδέα που ονομάζεται ΑΕΛ και για τον κόσμο της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ