Η συμβολή του Μάρκου και η άμεση χειραψία της παραμονής

Το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο αρχίζει από την παραμονή του 34χρονου Πειραιώτη, ο οποίος ήλθε στον Άρη τον Αύγουστο του 2014 και συνέβαλε να ανέβει στην Α’ κατηγορία…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όπως ανακοινώθηκε περί τα μέσα Μαΐου, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον Άρη, κάτι που ήθελε και ο ίδιος, αφού στην ομάδα της Λεμεσού βρήκε αυτά που ήθελε.

Το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο αρχίζει από την παραμονή του 34χρονου Πειραιώτη, ο οποίος ήλθε στον Άρη τον Αύγουστο του 2014 και συνέβαλε να ανέβει στην Α’ κατηγορία. Πριν έλθει στην Κύπρο ο Ελλαδίτης επιθετικός ήταν στην Παναχαϊκή με την οποία είχε τρία γκολ σε 10 συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε  με τη φανέλα των Χανίων, μετρώντας έξι τέρματα σε 20 εμφανίσεις.

Στην παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ήταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και μόνο σε ένα μπήκε αλλαγή, ενώ σημείωσε δέκα γκολ, κάτι που δείχνει πόσο πολύτιμος ήταν για τους τρεις προπονητές που πέρασαν από τον Άρη.

Η διοίκηση και ειδικότερα ο πρόεδρός της Σταύρος Δημοσθένους, δεν πολυσκέφτηκαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μαραγκουδάκη, καθώς ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν. Γιατί δεν ήταν μόνο πολύ καλός στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εξαίρετος χαρακτήρας.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ