Οι Στάθης και Νεκτάριος πάνε «πακέτο»

Ευχάριστα νέα και από τους δύο στις συζητήσεις με τη διοίκηση...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ, ο Στάθης Αλωνεύτης είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες των γαλαζοκίτρινων, με εξαίρεση τη λήξασα σεζόν, στην οποία ταλαιπωρήθηκε από απανωτούς τραυματισμούς που τον κράτησαν, μεγάλο διάστημα, εκτός ομάδας.

Πέραν τούτου, ο Κύπριος διεθνής δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και χθες ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και συμπεριφορά. Ο Στάθης αποδέχτηκε σημαντική μείωση στις απολαβές του, στην οικονομική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που του προτάθηκε.

Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο, όπου, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρονται και τα ακόλουθα: «Ο ποδοσφαιριστής έδειξε απόλυτη κατανόηση στο αίτημα της Διοίκησης και αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για μια σημαντική μείωση στις απολαβές του. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την απόφασή του».

Έτσι, ο Αλωνεύτης συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και πλέον μοναδική του έγνοια είναι να ξαναμπεί στην ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο, για να προσφέρει όσα δεν μπόρεσε να κάνει πέρσι.