Η πλώρη για τα 2.500 διαρκείας και η καλοκαιρινή ατζέντα

Ο Πέδρο Εμανουέλ, σε αντίθεση με πέρσι, όταν ανέλαβε τους κυανόλευκους μια μέρα πριν αρχίσει η προετοιμασία, έχει τον χρόνο να προετοιμάσει καλύτερα τα πλάνα και την ομάδα του...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος του Απόλλωνα είναι να διαθέσει 2.500 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός που θεωρείται εφικτός. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν ήδη 500 προπληρωμένα διαρκείας από τον τελικό κυπέλλου, δεν είναι δύσκολο να υλοποιηθεί ο στόχος.

Ο κόσμος των κυπελλούχων είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την ομάδα να ανέβει ψηλότερα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο βασικό στάδιο προετοιμασία των κυανόλευκων, ο Απόλλωνας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια από τις 5 μέχρι τις 20 Ιουλίου στην Ουγγαρία.

Οι κυανόλευκοι θα προετοιμαστούν στο ίδιο αθλητικό κέντρο που βρέθηκαν και πέρσι, στο Globall Football Park & Sporthotel. Στις 20 Ιουνίου θα αρχίσουν τα εργομετρικά, ενώ την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των παιχτών στο Λανίτειο.

Ο Πέδρο Εμανουέλ, σε αντίθεση με πέρσι, όταν ανέλαβε τους κυανόλευκους μια μέρα πριν αρχίσει η προετοιμασία, έχει τον χρόνο να προετοιμάσει καλύτερα τα πλάνα και την ομάδα του ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ