aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ παρουσία των διεθνών μας στο εξωτερικό

Η παρουσία των διεθνών μας στο εξωτερικό

Αξιόλογη παρουσία για άλλο ένα Σαββατοκύριακο για τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Μετά τη χειμερινή διακοπή, επανήρχισε το Πρωτάθλημα Δανίας και ο Πιέρος Σωτήριου βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Κοπεγχάγης. Ο Σωτηρίου πέτυχε δύο τέρματα σε βάρος της Ράντερς στη νίκη με 5-1, φτάνοντας τα δέκα τέρματα στο Πρωτάθλημα Δανίας.

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης μπήκε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με τη Μουσκρόν για το Βελγικό Πρωτάθλημα και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή με 4-3 αφού έχανε μέχρι το 86ο λεπτό με 3-2. Άλλη μια συμμετοχή ως βασικός για τον Χάμπο Κυριάκου στην Εστορίλ. Ο Κυριάκου αγωνίστηκε για 57 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Μορεϊρένσες για το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Η Εστορίλ πήρε τη νίκη με 2-1 κάνοντας σημαντικό βήμα για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Βασικός και αναντικατάστατος στη Southend στην Πρώτη Κατηγορία της Αγγλίας ο Τζέισον Δημητρίου. Ο Δημητρίου αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Γουίγκαν. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κέρκυρας με την Ξάνθη για τη Σουπερλίγκα στην Ελλάδα οι Κωστάκης Αρτυματάς και Νέστορας Μυτίδης. Η ομάδα τους εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον Αρτυματά να περνά στον αγώνα στο 73ο λεπτό και το Μυτίδη στο 85ο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ