aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ ΚΟΠ αγόρασε αυτοκίνητο €90.000 για τον Κουτσοκούμνη!

Η ΚΟΠ αγόρασε αυτοκίνητο €90.000 για τον Κουτσοκούμνη!

Αν ήταν Πρωταπριλιά το μυαλό μου θα πήγαινε στο γνωστό έθιμο με τα ψέματα. Χθες, όμως, είχαμε 23 Ιανουαρίου… Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα του Sport-Fm την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για την αγορά δύο οχημάτων μάρκας Mercedes για τις ανάγκες του προέδρου της ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του γενικού διευθυντή Ανθούλλη Μυλωνά, δυσκολεύτηκα να το πιστέψω.

Κάποιο λάθος θα έγινε, σκέφτηκα… Κι όμως έχει αγοραστεί ένα όχημα πολυτελείας μάρκας Mercedes το οποίο χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται περίπου στις 90 χιλιάδες ευρώ!

Αγοράστηκε, επίσης, και άλλο ένα όχημα, της ίδιας μάρκας, αλλά χαμηλότερων κυβικών και χαμηλότερου κόστους για τις ανάγκες του Ανθούλλη Μυλωνά. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του Ανθούλλη Μυλωνά. Αγοράστηκαν για τις ανάγκες του προέδρου και του γενικού διευθυντή της Ομοσπονδίας.

Όταν αποχωρήσει ο Κουτσοκούμνης το αυτοκίνητο θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ, κι όταν αποχωρήσει ο Μυλωνάς θα το χρησιμοποιεί ο νέος διευθυντής της ΚΟΠ.

Μάλιστα… Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες πληροφορίες που λένε ότι το θέμα συζητήθηκε στην Εκτελεστική της ΚΟΠ, δεν πάρθηκε οριστική απόφαση, αλλά τα αυτοκίνητα αγοράστηκαν εδώ και αρκετούς μήνες. Όταν τα βρουν μεταξύ τους, ας μας ενημερώσουν.

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ