Η Καρμιώτισσα θέλει ξένους διαιτητές ενόψει Δόξας!

Όλα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς...

Αποκαλυπτικός ήταν μέσω των δηλώσεών του που έκανε στον Active (107.4 & 102.5) ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς, ο οποίος μίλησε προχθές στην εκπομπή «Σέντρα-γκολ στα γήπεδα». Μεταξύ άλλων τόνισε πως περιμένει ενημέρωση από την ΚΟΠ για το τι θα γίνει με τους χειραγωγημένους αγώνες, ειδικά με αυτόν της Δόξας απέναντι στον Ερμή για τον οποίο υπήρχε ενημέρωση πριν την έναρξή του ότι χειραγωγήθηκε (κέρδισε η ομάδα της Κατωκοπιάς με 5-1).

«Η ομάδα σ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αδικήθηκε κατάφορα και οι προβληματισμοί μας με το θέμα των στοιχημάτων έχουν εκφραστεί κατ’ ιδίαν σε συνεδρία με τον πρόεδρο της ΚΟΠ όσο και σε πρόταση που είχαμε καταβάλει εμείς. Η όλη κατάσταση μας προβληματίζει. Αυτή η ομάδα εντός γηπέδου έπαιξε όλη τη σεζόν καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι κρίμα κι άδικο αυτή η ομάδα να πάει στη Β’ Κατηγορία. Εμάς όλο αυτό μας προβλημάτιζε. Κάποιοι θα πουν τώρα ότι επειδή είμαστε στο τέλος παίζουμε ένα παιχνίδι και προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τα νότα μας, όμως, δεν είναι αυτό. Εμείς εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας πολύ καιρό πριν όμως σίγουρα θα σταλεί επιστολή στην ΚΟΠ να μας ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι με τους συγκεκριμένους αγώνες και το τι θα ακολουθήσει, διότι όταν επιρρίπτεις ευθύνη δεν είναι η ομάδα η οποία χάνει που μπορεί να ευθύνεται, αλλά και αυτή η οποία κερδίζει. Αυτό θα μας το απαντήσουν τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ», είπε αρχικά.

Αν ζητά εμμέσως πλην σαφώς να αφαιρεθούν βαθμοί από τη Δόξα είπε: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να το ξέρω. Έχουν ψηφιστεί κάποιες αποφάσεις και θα περιμένουμε να μας τις κωδικοποιήσουν οι υπεύθυνοι στην ΚΟΠ και να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ αν ξεκινήσω αύριο το πρωί να πω παιδιά κλέβω αυτή την τράπεζα και πάω να το καταγγείλω και πηγαίνω και κλέβω αυτή την τράπεζα πρέπει να μου κάνουν κάτι σωστά; Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όμως θα διαφυλάξουμε όλα τα συμφέροντα του σωματείου γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και να πω και κάτι που μπορεί να θυμώσει και κάποιους: Την ανθρωπιά και την ιστορία την γράφεις δεν την αγοράζεις».

Κληθείς να γίνει πιο ξεκάθαρος είπε: «Κάποιοι την αγόρασαν. Δεν μπορώ να πω κάτι. Απλά λέω ότι είναι ιδανικά που δεν αγοράζονται και το γνωρίζουμε καλά στην Καρμιώτισσα. Γι’ αυτό θα κάνουμε πράξη όλα αυτά που πιστεύουμε για το τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε το παιχνίδι που έρχεται με τη Δόξα την οποία σεβόμαστε αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στα Πολεμίδια. Όλος ο δήμος και η κοινότητα θα είναι εκεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Θα ζητήσουμε από την ΚΟΠ να οριστούν ξένοι διαιτητές γιατί δεν μπορεί αυτή η ομάδα να αδικείται συνέχεια. Οι φάσεις είναι εκεί. Αυτή η πικρία μας βρίσκει στενάχωρους σήμερα και την Κυριακή αυτοί που θα διαιτητεύσουν ελπίζουμε πως θα είναι ακριβοδίκαιοι, ο καλύτερος ας κερδίσει και αν είναι η Δόξα θα της δώσουμε συγχαρητήρια και θα δούμε τι έφταιξε στη δική μας ομάδα και θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για θα παλέψουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Αλλά και να μην παραμείνουμε στην κατηγορία θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα που θα παραμείνει».

«Ήμουν ξεκάθαρος. Εμάς μας προβληματίζει αυτή η κατάσταση και θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας. Την Κυριακή να γίνει αθλητοπρεπές παιχνίδι και πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου κι όχι κάποιοι άλλοι. Με το θέμα στοιχηματισμού κι αν κάποιοι επιλέγουν σε ποια παιχνίδια πρέπει να παίζουν αυτό νομίζω υπάρχουν τα αρμόδια όργανα. Θα περιμένουμε ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι», κατέληξε.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ