Οι γκολάρες της 7ης αγωνιστικής σε ένα βίντεο!

Στο τέλος της χρονιάς, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του πρωταθλήματος Cyta και θα βραβευθεί στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της ΚΟΠ...


Χορηγός των καλύτερων τερμάτων κάθε αγωνιστικής θα είναι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 η εταιρεία Bet On Alfa. Στο τέλος της χρονιάς, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του πρωταθλήματος Cyta και θα βραβευθεί στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Η επιλογή των καλύτερων τερμάτων κάθε αγωνιστικής γίνεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ. Ο τρόπος που θα επιλεγεί το καλύτερο τέρμα της χρονιάς, θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το ιστορικό, πρώτο τέρμα της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, το ΑΕΚ Αρένα που πέτυχε ο Χόρχε Λαρένα έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο της 7ης αγωνιστικής. Ο Λαρένα σκόραρε με μακρινό σουτ, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

CYTAVISION - Live Sports

Το τέρμα του Κλέιτον Σίλβα της Ομόνοιας σε βάρος της Ανόρθωσης και το τέρμα του Νικόλα Αλεξίου του Ερμή σε βάρος του Απόλλωνα συμπληρώνουν την καλύτερη τριάδα των τερμάτων της αγωνιστικής.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα: