Η Ευρώπη, ο Ρόμο και το ενδιαφέρον από ΑΠΟΕΛ & Ομόνοια

Η ΑΕΛ έχει κάνει τη δική της αντιπρόταση και περιμένει την απάντηση του τερματοφύλακά της...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν πολλά στο μυαλό τους στην ΑΕΛ που αφορούν στον προγραμματισμό και τη δημιουργία μια πανίσχυρης ομάδας στη νέα σεζόν. Αλλά προς το παρόν η προσοχή περιστρέφεται στα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει, μέσα από τα οποία η ΑΕΛ θα κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Υπό τις περιστάσεις και με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, η 4η θέση αποτελεί τον ιδανικό στόχο και αν στο τέλος εξασφαλιστεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα είναι και μια δικαίωση για τη φετινή προσπάθεια.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ανόρθωση (εντός), την ΑΕΚ (εκτός) και την Ομόνοια (εντός). Ο στόχος είναι εφικτός, αν και με λίγη προσοχή οι γαλαζοκίτρινοι θα ήταν εξασφαλισμένοι πιο νωρίς. Χάθηκαν βαθμοί στο παρά κάτι, ενώ χάθηκαν αγώνες από υπερβολική ατυχία, ξέχωρα από τις αγωνιστικές αδυναμίες που φαίνονταν από την αρχή.

Το ζητούμενο για τους γαλαζοκίτρινους είναι να μην πέσουν κάτω από την 4η θέση, γιατί θα θεωρηθεί αποτυχία, αλλά πιο πολύ με το τέλος της σεζόν αυτό που θέλει ο κόσμος είναι να τεθούν υψηλοί στόχοι και γερές βάσεις για το μέλλον. Θα δοθεί βαρύτητα και στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, με τους Νικολάου, Ηλία, Μαύρου, Χ. Κυριάκου, Α. Κυριάκου να είναι και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, παρά το ότι εμφανίστηκε πολλές φορές απογοητευμένος απ’ όσους κάνουν ζημιά στην ομάδα, με διάφορους τρόπους κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να έχει παρόν και μέλλον το σωματείο. Η κίνηση επέκτασης της συνεργασίας με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ λέει πολλά.

Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και ο πρόεδρος κινείται για να διατηρηθεί ο σύλλογος σε υψηλά επίπεδα. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ρομό. Ο Βενεζουελάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και της Ομόνοιας. Η ΑΕΛ έχει κάνει τη δική της αντιπρόταση και περιμένει την απάντηση του τερματοφύλακά της.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ