aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ εκμίσθωση στον ΚΟΑ για το γήπεδο στη Λεμεσό

Η εκμίσθωση στον ΚΟΑ για το γήπεδο στη Λεμεσό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα θα γίνουν, σύμφωνα με τις εντολές της Κομισιόν, για να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου στο Κολόσσι. Τα τρία σωματεία ΑΕΛ, Απόλλων και Άρης κατέληξαν σε συμφωνία για να επιστρέψει η εκμίσθωση στον ΚΟΑ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε άλλο ένα βήμα για να ξεκινήσουν τα έργα, αλλά απομένει να γίνει  γραπτή η συμφωνία για την ακύρωση της υπομίσθωσης και έπειτα να κατακυρωθεί η προσφορά από το Δ.Σ του ΚΟΑ. Υπάρχει πρόνοια ότι από την κατακύρωση του έργου, εντός ενός μηνός θα πρέπει να ξεκινήσουν τα κατασκευαστικά έργα. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας και λογικά από τον  Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα έργα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διαδικασία ανοίγματος των προσφορών, διαπιστώθηκε ότι υποβλήθηκαν προσφορές από δύο ενδιαφερόμενες εργοληπτικές εταιρίες: Η ΤΕΚΑΛ Α.Ε. έχει καταθέσει προσφορά για το ποσό των 31.490.00 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενώ η CyField –Neophytou J.V. για το ποσό των 31.333.00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ