aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ δεύτερη κυπριακή επίσκεψη

Η δεύτερη κυπριακή επίσκεψη

Η αυριανή αναμέτρηση του Απόλλωνα με τη Λιόν είναι η δεύτερη κυπριακή ομάδα απέναντι στη γαλλική ομάδα. Το Μάρτιο του 2012 ο ΑΠΟΕΛ αναμετρήθηκε με τη Λιόν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε, όμως, ο αγώνας έγινε στην προηγούμενη έδρα της Λιόν, το «Ζερλάν». Ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 0-1 με γκολ του Λακαζέτ και στη Λευκωσία με γκολ του Μαντούκα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Χιώτη να αποκρούει δυο πέναλτι και να στέλνει την ομάδα του στους «8», στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία κυπριακής ομάδας. Ο Απόλλων, αύριο, θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή παρουσία, με τη Λιόν να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι προσδοκίες, μάλιστα, φθάνουν και μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, γνωρίζοντας ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στο δικό της σπίτι, το «Parc Olympique Lyonnais».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ