aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ Αστυνομία για τα στημένα (ηχητικό)

Η Αστυνομία για τα στημένα (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας μίλησε το μεσημέρι στον Active (107.4&102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με αφορμή τους στημένους αγώνες.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που θα υπάρξει καταγγελία, λαμβάνουν υποθέσεις από πρόσωπα και προχωρούν στην αξιολόγηση στοιχείων. Οι υποθέσεις των τελευταίων χρόνων είναι υπό διερεύνηση. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορεί να ανακοινωθεί προς το παρόν.

Όπως ήδη γνωρίζεται υπάρχει ένα Νομοσχέδιο για τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου. Είναι κάτι σημαντικό με προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού Δικαιοσύνης. Είναι κάτι το οποίο θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα σε εκείνο το οποίο ζητούμε.

Όταν δεν υπάρξει κάτι που θα πρέπει να ανακοινωθεί θα το κάνουμε. Από πλευράς Αστυνομίας υπάρχει βούληση και αποφασιστικότητα, όμως περιμένουμε το νέο Νομοσχέδιο για να έχουμε κάτι περισσότερο και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ