aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑH oμορφότερη στιγμή στο ΓΣΠ

H oμορφότερη στιγμή στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Σαφώς και ο απόηχος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Δόξα να επικεντρώνεται στις νέες βαθμολογικές απώλειες των “πρασίνων” της Λευκωσίας, όμως στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχαν κάποιες όμορφες στιγμές.

Κατ’ αρχάς η μεγάλη μπαλιά του Σέρινταν προς τον Ντάρμπισαϊρ κι ακόμα περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ο Άγγλος βγήκε μπροστά, κατάφερε να προστατέψει την μπάλα και να κερδίσει το πέναλτι από τον Σεράν Πόλο.

Παράλληλα, πολύ όμορφη στιγμή ήταν ο τρόπος που ο Ρούντι “άδειασε” τους αμυντικούς της Ομόνοιας και σκόραρε το γκο της ισοφάρισης.

Η ομορφότερη, ωστόσο, ήταν άλλη…

Ήταν όταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Γκαουσού Φοφανά και αφού πέρασε μπροστά από τη δυτική κερκίδα, χειροκρότησε τον κόσμο της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Με τη σειρά του, όλος ο κόσμος του “τριφυλλιού” ανταπέδωσε το χειροκρότημα, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει το πέρασμα του Αφρικανού από την ομάδα.

Μία ομάδα, η οποία στάθηκε δίπλα στον ποδοσφαιριστή στις πολύ δύσκολες μέρες που πέρασε με τον αδόκητο χαμό του παιδιού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ