aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥH ασταμάτητη ΑΕΛ κέρδισε την αποδεκατισμένη Ανόρθωση

H ασταμάτητη ΑΕΛ κέρδισε την αποδεκατισμένη Ανόρθωση

Tην ένατη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας πέτυχε η ΑΕΛ που επικράτησε 2-0 της Ανόρθωσης στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι με τέρματα των Τόρες (16’) και Μπενίτεθ (43’) επιβλήθηκαν της «Κυρίας» που αγωνίστηκε με πέντε απουσίες, ενώ στην πορεία «έχασε» λόγω  τραυματισμού και τον Σισέ, ο οποίος στραβοπάτησε και αντικαταστάθηκε στο 40’ από τον Μιχάλη Ιωάννου.

Καλύτερη και πιο προσανατολισμένη στο γήπεδο η ομάδα της Λεμεσού απέδειξε για άλλη μία φορά ότι η σκληρή δουλειά του Ντούσαν Κέρκεζ αποδίδει καρπούς και η ΑΕΛ είναι καθόλα έτοιμη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της τη νέα σεζόν παρά το γεγονός πως το μπάτζετ της είναι πιο χαμηλό από τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Στον αντίποδα η Ανόρθωση δεν είναι σε καλό «φεγγάρι». Ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται να έχει επηρεάσει την ομάδα της Αμμοχώστου σε αρκετούς τομείς, ενώ ο αποκλεισμός του Ντουγκλάο εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος αποτελεί άλλο ένα μείον για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Πράνιτς, Ντουρίς, Στρούνα και Λαβόρδε.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ν.Τεϊσέιρα (65΄ Ρομάν), Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ (84΄ Πεχλιβάνης), Ζτραφκόφσκι (84΄Φιντέλις), Αντάμοβιτς (65΄Χ. Κυριάκου), Ντα Σίλβα (71΄ Λεάντρο Σίλβα), Τόρες (84΄ Μαρκόσκι), Μπενιτέθ (84΄Γουίλερ), Χουράδο (60΄ Μ Ηλία)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φιλγκέιρας, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ (80′ Aρτυματάς), Ράγιος, Σισέ (40΄ Ιωάννου), Μικελτάντζε, Κατσαράβα
___________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ