aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓια τις παλιές αγάπες μη μιλάς…

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta βρίσκεται προ των πυλών και πέραν από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις υπάρχει άλλη μία παράμετρος που την κάνει ξεχωριστή. Πέντε ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής θα τεθούν αντιμέτωποι με πρώην ομάδες τους. Πρόκειται για τους Αντρέ Πάους, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιάννη Κούσουλο, Ράφαελ Ρόμο, Ανδρέα Μακρή και Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς.

Αντρέ Πάους

Ο Ολλανδός τεχνικός για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος της Ανόρθωσης. Θήτευσε στην ομάδα της Αμμοχώστου για σχεδόν μία διετία (2014-2016) και επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ένωσης πέρυσι, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και στην άνοδο στα σαλόνια των μεγάλων.

Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς

Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Μαυροβούνιος μέσος άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη, όχι όμως πρωτάθλημα. Μετακόμισε από τη Λάρνακα στη Λευκωσία με τη Δόξα να αποτελεί τον δεύτερο κυπριακό σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα της Κατωκοπιάς πάει στην «Αρένα» για να παίξει με την ΑΕΚ χωρίς τον 30χρονο μέσο, καθώς έγινε «συμφωνία κυρίων» που δεν του «επιτρέπει» να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

Ρενάτο Μαργκάσα

Εφτά χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος» ο Ρενάτο Μαργκάσα συνέδεσε τ’ όνομά του με την Ομόνοια, φορώντας μάλιστα στο μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος μετά τα περσινά γεγονότα βρέθηκε στην πόρτα εξόδου του τριφυλλιού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νέα Σαλαμίνα. Για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος της Ομόνοιας και σαφώς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει την αναμέτρηση.

Ανδρέας Μακρής

Παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ, καθώς στους πρωταθλητές κρίθηκε περιττός. Πέρυσι έπαιξε ελάχιστα τόσο με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, όσο και με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο Πορτογάλος δεν τον πήρε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Κύπριος φορ έχοντας την στήριξη του Ντούσαν Κέρκεζ θα ψάξει «απάντηση» την Κυριακή στο ΓΣΠ.

Ράφαελ Ρόμο

Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016/17 καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ και παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπίρσοτ Βελγίου. Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι και αφού αρχικά ήταν στην «σκιά» του Βάτερμαν πήρε φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Γιάννης Κούσουλος

Γέννημα-θρέμμα της Νέας Σαλαμίνας ο Γιάννης Κούσουλος πρόλαβε σε πολύ μικρή ηλικία να ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και να γίνει αρχηγός της προσφυγικής ομάδας. Πήρε μετεγγραφή το καλοκαίρι στην Ομόνοια και για πρώτη φορά επιστρέφει στο «Αμμόχωστος» ως αντίπαλος της Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ