«Γι’ αυτό προτίμησε Απόλλων ο Ζελάγια»


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Διατεθειμένη να κάνει υπέρβαση με την απόκτηση ενός Κύπριου παίκτη που θα κάνει αίσθηση είναι η διοίκηση Ανδρέα Παντελή. Αυτό ανέφερε στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο «Goal» ο πρόεδρος της Ανόρθωση. «Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την υπέρβαση για ενδεκαδάτο Κύπριο γιατί είμαστε σε πολύ άσχημο σημείο σε σχέση με τις άλλες ομάδες», είπε ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων.

Η Ανόρθωση δεν έχει ακόμη υπογράψει με κανένα ποδοσφαιριστή, ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος ερωτηθείς αν ενοχλήθηκε που ο Ζελάγια προτίμησε τον Απόλλωνα, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα. Του είχα πει ότι ενδιαφερόταν η Ανόρθωση και του είπα τι του προσφέρει η Ανόρθωση γιατί ήξερα από πρώτο χέρι τι έπαιρνε στον Εθνικό και τι θα μπορούσαμε να του δώσουμε εμείς. Προτίμησε τον Απόλλωνα για οικονομικούς ή και άλλους λόγους».

Για το αν υπάρχει θέμα Κατσιαράβα (νονός του είναι ο Κετσπάγια), σχολίασε: «Δύσκολα θα υπάρξει κάτι. Ανήκει στην Ροστόφ, ο Εθνικός έχει προτεραιότητα και στο παρόν στάδιο είναι δύσκολο». Όσο για το ποδοσφαιρικό μπάτζετ στη νέα σεζόν, ο πρόεδρος επανέλαβε ότι δεν θα ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ασχέτως κυπέλλου.

Ανδρέας Παντελή στο «Goal»: «Έπεσα, αλλά σηκώθηκα»

«Δεν με φοβίζει η επιστροφή Τιμούρ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ