aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑGG στο Αλκή-ΑΕΛ με απόδοση 2.00 από την Stoiximan!

GG στο Αλκή-ΑΕΛ με απόδοση 2.00 από την Stoiximan!

Με το παιχνίδι Αλκή-ΑΕΛ ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta και η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές και σ’ αυτό το ματς.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Η νίκη της Αλκής δίνει 4.00, η ισοπαλία 3.30 και η νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.93. Στο 2.25 το over 2.5 γκολ, στο 4.20 το over 3.5 γκολ και στο 2.75 το under 1.5 γκολ. Στο 2.00 η απόδοση για το GG. Βλέπετε νίκη της ΑΕΛ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 6.00!

Προβλέπετε νίκη της Αλκής με μηδέν παθητικό; Απόδοση 5.75. Νίκη της ΑΕΛ χωρίς μηδέν παθητικό; Απόδοση 4.60. Νίκη της ΑΕΛ με ανατροπή στο σκορ; Ποντάρετε στο 7.25! Αν πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ θα μπει μετά το 28’ του αγώνα, η απόδοση είναι 2.10. Θέλετε να ποντάρετε στο ΗΤ; Ενδεικτικά, το 1/ 1 δίνει 6.75, το Χ/2 δίνει 4.60 και το 2/2 δίνει 3.00!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ