aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓαλλικό «φιλί» στον Απόλλωνα! (video)

Γαλλικό «φιλί» στον Απόλλωνα! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Του έβαλε πολύ δύσκολα, τον άγχωσε και τον ανάγκασε να ισοφαρίσει δύο φορές στο σκορ και να χρειαστούν δύο γκολ στις καθυστερήσεις για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πρωτάθλημα. Ο Απόλλων έκαμψε την αντίσταση του κακού «δαίμονα» του Ερμή και με με σκορ 4-2 πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι απέναντι στους κυανόλευκους, προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ των Γούικς στο 33′ και Εμεχάρα στο 49′, όμως στο τέλος δεν άντεξε από την αφόρητη πίεση που δέχθηκε και έφυγε ηττημένη από το Τσίρειο. Έτσι μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει ακόμη κερδίσει βαθμό!

Για τον Απόλλωνα, ισοφάρισαν δύο φορές οι Μαρτίνες (44′) και Ζελάγια (71′), ενώ ο Ρομπέρζ έδωσε το γαλλικό «φιλί» στην ομάδα του με γκολ στο 90’+3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζελάγια, ο οποίος σκόραρε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για να σημειώσει το τελικό 4-2.



Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σακέτι, Μαρτίνες (60′ Γιάκολις), Άλαν, Σκέμπρι, Σαρδινέρο (55′ Ζελάγια), Μάγκλιτσα.

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Σοφρωνίου, Σανδραβέλης, Χριστοφή, Ιμερέκοφ, Τσίνα, Φριμπόνγκ, Ζαχάρια, Νταμσένσκι (75′ Κωνσταντίνου), Μαρτίνιουκ, Γουίκς, Εμεχάρα (66′ Ταραλίδης).

Σκόρερ: Μαρτίνες 44′, Ζελάγια 71′, 90’+8, Ρομπέρζ 90’+3 / Γουίκς 33′, Εμεχάρα 49′

Κίτρινες: Άλαν, Ζελάγια / Ζαχάρια, Φριμπόνγκ, Ιμερέκοφ

Αποβολές: –

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ