«Φωτογράφισε» Κούμα για πρόεδρο της ΚΟΠ ο Ανθούλης Μυλωνάς

Tην άποψη πως κάποιος από το παρών Δ.Σ. της ΚΟΠ πρέπει να αναλάβει την θέση του αποβιώσαντα Κώστα Κουτσοκούμνη εξέφρασε ο Γενικός διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς μιλώντας στην εκπομπή «Καφές με μπάλα» του Active 107.4 και 102.5.

Ο Ανθούλης Μυλωνάς δικαιολογώντας την άποψη του ανέφερε πως κάποιος που μοιράστηκε το όραμα αλλά και παράλληλα ήταν στενός συνεργάτης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μπορεί να συνεχίσει το έργο του αλλά και να ακολουθήσει τα χνάρια του ουσιαστικά «φωτογραφίζοντας» τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Kαθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως δεν μπορεί κάποιος να ηγηθεί της Ομοσπονδίας αν δεν έχει υπάρξει στο Δ.Σ., οπότε πιστεύω και είναι η προσωπική μου θέση πως πρέπει να είναι μέσα από το διοικητικό συμβούλιο. Κάποιος που θέλει να εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα πρέπει πρώτα να έρθει να δει τα εσωτερικά της Ομοσπονδίας του ποδόσφαιρου και μετά να διεκδικήσει την προεδρεία της Ομοσπονδίας.

Αυτή την στιγμή ξέρω πως υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ομάδων που προτείνει για πρόεδρο τον Γιώργο Κούμα. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός από την στιγμή που θα βρει τέσσερις υποστηρικτές από τα μέλη της Γ.Σ. να υποβάλει την υποψηφιότητα του.

Δε είναι μόνο τα εσωτερικά της Ομοσπονδίας που πρέπει να γνωρίζει αλλά και το Ευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αείμνηστος Κώστας Κουτσκουμνης συμμετείχε σε πολλές επιτροπές και πρέπει ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί θα πρέπει με έναν τρόπο να διεκδικήσει όλες της θέσεις με κάποιον άλλο ίσως, εκεί που ήταν μέλος ο Κώστας Κουτσοκούμνης.

Επαναλαμβάνω είναι δικαίωμα όμως του καθενός από την στιγμή που έχει τους 4 από τους 17 που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση. Θα πρέπει όμως αυτός που θα υποβάλει υποψηφιότητα να το μελετήσει σοβαρά γιατί η θέση του προέδρου στην Ομοσπονδία είναι πολύ νευραλγική για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ