aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦωνάζει ο ΑΠΟΕΛ για διαιτησία και Fair Play!

Φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ για διαιτησία και Fair Play!

Για την διαιτησία και την μη τήρηση του Fair Play στο πρώτο γκολ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: Απολλωνίστικη «απόβαση» και κατάκτηση του ρετιρέ!

Αναλυτικά: «Θα σταθώ στην αναφορά του κ. Αυγουστή για τις λεπτομέρειες που κρίνουν τους αγώνες. Είναι προς τιμήν του κ. Αυγουστή που έδωσε εντολή για να τηρηθεί το fair play κάτι που δεν έγινε. Υπήρχε ανισορροπία στην άμυνα και σκόραρε ο Μαγκλίτσα. Δεν μπορούμε να δώσουμε και συγχαρητήρια στη διαιτησία. Είχαμε το οφσάιντ στο τέταρτο γκολ του Απόλλωνα. Υπάρχουν αποφάσεις που διαμορφώνουν καταστάσεις και επηρεάζουν την εξέλιξη του αγώνα. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Υπήρξε και η συνάντηση της ΚΟΠ με τους διαιτητές, όμως είδαμε ότι οι λεπτομέρειες ήταν ανισόρροπες» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: Δώνης: «Δεν είναι στα δικά μας χέρια το πρωτάθλημα»

Για το -3 από την κορυφή: «Υπάρχουν ακόμα εφτά αγωνιστικές. Τώρα αν υπολογίσουμε ότι θα πάμε νικηφόρα σε όλα τα παιχνίδια θα είναι μη σεβασμός στις υπόλοιπες ομάδες. Όταν καταφέρει ο Απόλλωνα πάρε τις νίκες που θα του δώσουν το πρωτάθλημα, θα του δώσουμε συγχαρητήρια. Πάντως, τίποτα δεν κρίθηκε».

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά είναι στους 4 βαθμούς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ