aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦιλικός συμβιβασμός ανάμεσα σε ΕΝΠ και Δόξα!

Φιλικός συμβιβασμός ανάμεσα σε ΕΝΠ και Δόξα!

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η Δόξα έδωσαν ένα δυνατό τεστ στο «Τάσος Μάρκου» και εξήλθαν ισόπαλες, σκοράροντας από μία φορά (1-1). Τα τέρματα πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές από τα καλοκαιρινά ψώνια των χθεσινών αντιπάλων, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο αμυντικός Μπόρχα Φρέιρ με διαγώνιο σουτ στο 31’ και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους το χθεσινό απόκτημα, ο μέσος Αλεξάντρ Σερμπάκοφ με πλασέ στο 55’. Οι βυσσινί θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω-κάτω μάλιστα στο 76’, όταν ο Παύλου σούταρε και είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Ο Αντρέ Πάους χρησιμοποίησε το ακόλουθο αρχικό σχήμα: Κλέιμαν, Καρέρας, Ολίβα, Αγγελή, Εκίθα, Ενόχ, Ριέρα, Ανδρέου, Σάρατε, Σερμπάκοφ, Ουντόζι.

Από την πλευρά του, ο Λούκας Χατζηλούκας επέλεξε την ακόλουθη ενδεκάδα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Ευσταθίου, Ασαμόα, Τίνκου, Παπαφώτης, Παβλόφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ