aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Θα φάνε ξύλο οι πρόεδροι… είμαι απελπισμένος»

Φανιέρος: «Θα φάνε ξύλο οι πρόεδροι… είμαι απελπισμένος»

Για το πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του SuperSport ο διοικητικός ηγέτης των φτεροπόδαρων έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους ώστε να παρθεί οριστική απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Θα διαφωνήσω και θα συμφωνήσω. Πήρε μια απόφαση η κυβέρνηση και βλέπουμε τι γίνεται. Στην Αγγλία είχαν τους χούλιγκανς και τώρα βλέπεις τους φιλάθλους να είναι στο ένα μέτρο από το γήπεδο. Οι οργανωμένοι νομίζουν ότι είναι δική τους η ομάδα. Οι κυβερνήσεις θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα. Θέλουν να πάρουν τις ταυτότητες όλων όσων μπαίνουν στα γήπεδα. Οι οργανωμένοι δεν θέλουν να δώσουν τα στοιχεία τους. Δεν θέλεις να τα δώσεις, δεν μπαίνεις. Είναι ένας νόμος. Είτε τον ακυρώνεις, είτε δεν τον ακυρώνεις».

Για τη συνέλευση της Τρίτης: «Τι να κάνει η ΚΟΠ; Θα πάμε εκεί να μιλάμε, θα φάμε κανένα αλμυρό. Ποιος θα μας ακούσει; Αφαιρείς το νόμο ή δεν τον αφαιρείς. Στο εξωτερικό υπάρχουν γηπεδάρες από το 1950 και τα έχουν στολίδια με τις ανακαινίσεις που κάνουν. Κάνε και ένα κονδύλι για τα γήπεδο να τελειώνουμε. Το θέμα έληξε. Τέρμα. Οι οργανωμένοι περιμένουν, όπου και να σαι, θα φάνε ξύλο και οι πρόεδροι. Πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν τη λύση να πουν ένα ναι ή όχι».

«Θέλει να φύγει ο προπονητής»

Το τεράστιο πρόβλημα του γηπεδικού για να προπονηθεί ο Ερμής υπογράμμισε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του Ερμή, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ντε Ντέους θέλει να αποχωρήσει εξαιτίας του γεγονότος πως δεν έχει γήπεδο για να προπονήσει την ομάδα.

«Ο Ερμής άλλαξε ταυτότητα, τώρα που ξεπεράσαμε τα προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς. Έχουμε ακόμα πρόβλημα με το γηπεδικό. Προτεραιότητα τους είναι άλλη. Να κάνουν αγάλματα και round about. Ναι, να γίνουν αυτά, αλλά και να γίνουν αυτά που πρέπει για να βοηθηθούν οι ομάδες. Άμα οι κερκίδες μας είναι ξύλινες και σάπιες, αυτό δείχνει το επίπεδο μας. Θέλουμε μόνο κερκίδες στο γήπεδο μας. Τους έκανα πρόταση, τόσες φορές. Τίποτα. Το πρόβλημα είμαι εγώ. Δεν πειράζει θα τους περάσει. Ορισμένες φορές, σκέφτομαι να σταματήσω όμως δεν με αφήνουν τα συναισθήματα μου. Δεν έχουμε γήπεδο να κάνουμε προπόνηση. Όλα τα γήπεδα είναι μπλοκαρισμένα. Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής, δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί. Νομίζω θα φύγει. Θέλει ένα γήπεδο να κάνει προπόνηση και όχι να έχει 150 μαμάδες που θα τον βλέπουν να κάνει προπόνηση για τα στημένα. Σήμερα θα πάμε είτε στο Μαρώνι είτε στην Ξυλοτύμπου. Είμαι απελπισμένος, μπορεί να δώσει παραίτηση ο προπονητής. Θέλει γήπεδο για να δουλέψει. Είναι κομματικό το θέμα. Στο τέλος αδικούμε τα παιδιά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ