aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈβγαλε… γλώσσα o ανανεωμένος «Φύλα»!

Έβγαλε… γλώσσα o ανανεωμένος «Φύλα»!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το καλοκαίρι κρίθηκε καλύτερο, σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, να μετακινηθεί ως δανεικός στην Πάφος FC. Όχι για να «ψηθεί» στο ψηλότερο επίπεδο του κυπριακού ποδόσφαιρου, άλλωστε η παρουσία του και μόνο στην Ομόνοια τον προίκισε με πολύτιμες εμπειρίες. Απλά, η… πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» τον έσπρωξε στην πόρτα εξόδου.

Ο Γεράσιμος Φυλακτού δεν το έβαλε κάτω, ούτε πτοήθηκε. Το είδε σαν μία πρώτη ευκαιρία να (από)δείξει πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας στην οποία ανήκει. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην ενδεκάδα της Πάφος FC. Σε θέση επιτελικού μέσου ξεχωρίζει ανάμεσα σε πλειάδα ξένων (πολύ καλών) ποδοσφαιριστών. Μετρά ήδη 6 συμμετοχές (1 ως αλλαγή και 5 ως βασικός), αφού στο μοναδικό παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε ήταν αυτό κόντρα στην Ομόνοια.

Στα δύο τελευταία ματς έκανε αυτό που δεν είχε κάνει ποτέ στην τριετή του παρουσία με το τριφύλλι στο στήθος. Σκόραρε δύο φορές κόντρα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Μάλιστα το γκολ του στο Τσίρειο ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην επίσημη καθιερωμένη ψηφοφορία του ΠΑ.Σ.Π. στο Facebook. Ο «Φύλα» έλαβε το 31% των ψήφων για το γκολ που πέτυχε και θα λάβει το βραβείο STOIXIMAN Top Goal 7ης αγωνιστικής μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Το προχθεσινό, με κεφαλιά, ήταν δείγμα του πόσο αναγεννημένος νιώθει και πόσο πιο γερά πατά πλέον στα πόδια του. Τρύπωσε σαν «κρυφός» φορ στην αντίπαλη περιοχή και με δύσκολη κεφαλιά (είχε αμυντικό σε πολύ κοντινή απόσταση) νίκησε τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας. Αμφότερα τα τέρματα του τα πανηγύρισε σαν μικρό παιδί (βγάζοντας τη γλώσσα του) και φυσικά… έστειλε το μήνυμα πως η χρονιά αυτή ίσως να είναι και καθοριστική για την καριέρα του!

Το γκολ του κόντρα στην ΑΕΛ στο 2:20

Το γκολ του με τη Νέα Σαλαμίνα στο 1:08

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ