aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈβαλε «πύργο» στην επίθεση

Έβαλε «πύργο» στην επίθεση

Η Πάφος FC ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον Αργεντινό (κροατικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστή Φεντερίκο Ράσιτς για δύο χρόνια. Είναι 26 ετών (24/03/1992), έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Άρσεναλ Τούλα  στην Α’ κατηγορία Ρωσίας.

Ο τεχνικός διευθυντής των γαλάζιων της παφιακής ομάδας Lars Hallengreen σχολιάζει τη μετεγγραφή: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν επιθετικό για την ομάδα μας. Ο Ράσιτς είναι ένας ψηλός επιθετικός με καλή ικανότητα στο να διατηρεί στην κατοχή του τη μπάλα. Είναι καλός και στην προώθηση. Αν και είναι υψηλόσωμος επιθετικός, ο συντονισμός και η τεχνική του είναι πολύ καλή. Οι κεφαλιές είναι επίσης μια από τις πολύ καλές ικανότητες του Federico. Έχει ύψος 194 εκ. και θα είναι ένα καλό ‘’όπλο’’ στις στημένες φάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του και το πάθος μας επίσης. Καλωσορίζουμε τον Φεντερίκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ