Ετοιμάζει κίνηση για παραμονή τους

Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα, ενώ για τον Χαφέζ φαντάζει δύσκολη η παραμονή του από τη στιγμή που έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Νούνο Ασίς και Αντρέ Σκέμπρι πρόσφεραν αρκετά στην Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια. Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, αγαπητοί στον κόσμο.

Πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα, όπως πληροφορούμαστε, είναι να συνεχίσουν και οι δύο στην ομάδα. Ήδη τον Μαλτέζο τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να του κάνει προσφορά για παραμονή, ενώ το ίδιο θα γίνει (εκτός απροόπτου σήμερα) και με τον Πορτογάλο.

Άλλωστε, ο Ασίς παρέμεινε στην Κύπρο για να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα. O πολύπειρος Πορτογάλος, πέρα από τις ικανότητές του κρίνεται και ως μια ισχυρή προσωπικότητα, αναγκαία στα αποδυτήρια.

Με τον Σκέμπρι, η προσφορά που θα του γίνει αναμένεται να είναι καλύτερη απ’ αυτή που είχε στα χέρια του προ του Νταμπίζα (155.000 ευρώ) και εφόσον δείξει διάθεση και ο ίδιος να κάνει υποχώρηση στις απαιτήσεις του (180.000 ευρώ), τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Ως γνωστόν, η Ομόνοια πρόσφερε στον 30χρονο επιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο και η χρονική διάρκεια δεν θα διαφοροποιηθεί. Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα, ενώ για τον Χαφέζ φαντάζει δύσκολη η παραμονή του από τη στιγμή που έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ