aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Εθνικός - Παρτιζάν: 40 άτομα με λάπτοπ στα χέρια» (Τι λέει για τον Παπουλή)

«Εθνικός – Παρτιζάν: 40 άτομα με λάπτοπ στα χέρια» (Τι λέει για τον Παπουλή)

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον SportFm χαρακτήρισε το κυπριακό ποδόσφαιρο ύποπτο με αφορμή το συμβάν που έγινε με τον Ματίας Ντεγκρά. Επίσης ο πρόεδρος της Λάρισας μίλησε μετανιωμένος, ωστόσο επιμένει να αφήνει υπονοούμενα ότι το λάθος του Αργεντινού είχε δόλο.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχει και ένα άλλο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό έγινε αυτό που έγινε. Ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες που προέρχονται από ύποπτα πρωταθλήματα. Έμαθα και για μια συμπεριφορά οπαδών της ΑΕ Λεμεσού πέρυσι, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν επιλογή του Αναστασιάδη και μάλιστα επειδή παίζει καλά με τα πόδια».

Για τον λόγο που αγόρασε παίκτη από ένα πρωτάθλημα «ύποπτο», όπως το χαρακτήρισε: «Μου τον έδωσε μια ομάδα που φημίζεται για την αξιοπιστία της. Έχω πάει κάποτε σε ένα ματς Εθνικός Άχνας-Παρτιζάν Τιράνων, όπου είχε 40 οπαδούς στην εξέδρα και όλοι είχαν ένα λάπτοπ στα χέρια. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται παντού. Μη συγκρίνουμε τον ΑΠΟΕΛ, την ιστορική Ανόρθωση και τις άλλες μεγάλες ομάδες με αυτές που αναφέρομαι. Υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι στην Κύπρο που τις καμαρώνουμε και μάλιστα ένα δικό μου παιδί, ο Παπουλής, παίζει εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ