aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός-Νέα Σαλαμίνα: Ο καθένας για τους λόγους του

Εθνικός-Νέα Σαλαμίνα: Ο καθένας για τους λόγους του

Ο Εθνικός και η Νέα Σαλαμίνα είχαν στόχο την είσοδο στο α’ γκρουπ, ωστόσο τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής έσβησαν το όνειρο του πρώτου και απομάκρυναν αυτό της δεύτερης. Ωστόσο δηλώνουν αποφασιστικότητα για να παλέψουν με στόχο τη νίκη στο σημερινό μεταξύ τους ματς στο Δασάκι.

Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε έχουν μαθηματικές ελπίδες και έχουν ένα λόγο παραπάνω να το παλέψουν σήμερα. Αν τα καταφέρουν, θα προσδοκούν σε στραβοπάτημα της Ανόρθωσης στο ματς με την Καρμιώτισσα. Κάτι που, αν γίνει, θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον για τη μάχη της πρώτης εξάδας στην τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης.

Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν για ακόμη μία φορά την έδρα τους για να φτάσουν στον στόχο τους. Στην προσπάθειά τους είναι πιθανό να στερηθούν τις υπηρεσίες του δεύτερου σκόρερ τους. Ο Νίκα Κατσιαράβα ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Στη θέση του ως παρτενέρ του Εμίλιο Ζελάγια στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιάννης Χατζηβασίλης. Αμφίβολη επίσης είναι και η συμμετοχή του Μπρούνο Αράμπαλ. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Κρατσιούνοφ.

Απουσίες όμως έχουν και οι ερυθρόλευκοι. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Άλεξ Κωνσταντίνου, όπως και ο τιμωρημένος Νταβίντε Γκράσι. Αντιθέτως, οι Γιώργος Κολοκούδιας, Εμιλιάνο Φούσκο και Ματίας Αβελάιρας ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και βρίσκονται στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ