aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΕθνικός-Αλκή: Η αρχή, το ήμισυ του παντός!

Εθνικός-Αλκή: Η αρχή, το ήμισυ του παντός!

Η αυλαία του νέου πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα στο Δασάκι (19:00). Εκεί θα διεξαχθεί το πρώτο χρονικά παιχνίδι της σεζόν μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της Αλκής Ορόκλινη. Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν θέσει ως κοινό τους στόχο την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αποδυναμώθηκαν σε σχέση με πέρσι λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, όμως δεν παύουν να διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες Α’ Κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από τη Β’ Κατηγορία, ενισχύθηκαν σημαντικά για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σεζόν που τους περιμένει. Και επειδή όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να πέσουν κορμιά για την κατάκτηση της νίκης.

Μια πιθανή επιτυχία θα δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στη νικήτρια ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης και ο ομόλογός του στην Αλκή, Σάββας Δαμιανού, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ