aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΞέχασε πώς νικούν

Ξέχασε πώς νικούν

TOY ΝΙΚΟY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός έμεινε δίχως νίκη για έκτη σερί αγωνιστική, αφού ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τσίρειο με 1-3 από τον Άρη. Πανηγύρισε για τελευταία φορά στις 23 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε με 2-0 της Δόξας στο Δασάκι.

Έκτοτε έφερε τρεις ισοπαλίες και δέχτηκε άλλες τόσες ήττες, αποτελέσματα που του στέρησαν την είσοδο στο α’ γκρουπ. Η συνέχεια θέλει τους μπλε να υποδέχονται την Καρμιώτισσα, στο πρώτο παιχνίδι της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας θα έχει στη διάθεσή του τον Ενέσκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Πιθανότητες να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και να συμπεριληφθούν στο πλάνο του Λιθουανού, έχουν οι Κατσιαράβα και Αράμπαλ. Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός θα δώσει φιλικό σήμερα με την ουκρανική Ντνίπρο Τσερκάσι στο Δασάκι. Η τεχνική ηγεσία αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής, κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ