aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤου ήρθε γάντι η αναβολή

Του ήρθε γάντι η αναβολή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η αναβολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ αναγκάζει τον Ντανίλο Ντόντσιτς να αλλάξει το πρόγραμμά του. Ο Σέρβος τεχνικός θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του ανάλογα και με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν αφού υπάρχει και η διακοπή λόγω Εθνικής την ερχόμενη εβδομάδα. Η αναβολή κρίνεται θετική για την ομάδα της Άχνας.

Η διακοπή θα ωφελήσει τον Εθνικό, ο οποίος παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε τη βαριά ήττα από την ΑΕΖ. Μέσα λοιπόν από την ευκαιρία που του δίνεται ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα δουλέψει σκληρά για να βελτιώσει την ομάδα του και να την παρουσιάσει με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια.

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα της πρεμιέρας, στο Δασάκι θέλουν μία νίκη για να αλλάξουν το κλίμα. Είναι γεγονός ότι η ήττα στην πρεμιέρα έφερε μεγάλο προβληματισμό στην ομάδα και άγγιζε πολλούς, αφού δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απαράδεκτη εμφάνιση. Όμως μετά το στραπάτσο που τους προσγείωσε όλους, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια και θα πάρει βαθμούς.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πάντως είναι στη διάθεση του Ντανίλο Ντόντσιτς. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Κατσιαράβα, Κιπιάνι και Γκαβρίλα. Θυμίζουμε ότι ο Εθνικός έχει κατά σειρά να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Δασάκι, την ΑΕΛ στο Τσίρειο και την Ομόνοια στο Δασάκι. Ένα δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο στοχεύει το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ