aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο βάρος στη γραμμή κρούσης

Το βάρος στη γραμμή κρούσης

Έχει παρθεί η απόφαση για τις θέσεις που θα αγωνίζονται τα χειμερινά αποκτήματα του Εθνικού. Μάλιστα, οι μπλε έχουν προχωρήσει όχι μόνο στον εντοπισμό των βασικών τους στόχων, μα και στην προσέγγισή τους. Όπως λένε, είναι πιθανό να προκύψει σύντομα κατάληξη με κάποιους από αυτούς.

Ο σύλλογος της Άχνας έθεσε στόχο την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Κύριο μέλημά τους είναι η ισχυροποιήση της γραμμής κρούσης. Γι’ αυτό και θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό ένας σέντερ φορ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας δημιουργικός χαφ. Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση και ενός σέντερ μπακ.

Ο Γκιόργκι Τσιχράντζε περιμένει λοιπόν να μάθει τα νέα για τους νέους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του τον Ιανουάριο, παραλλήλως όμως προετοιμάζει το υφιστάμενο ρόστερ για το παιχνίδι με την Πάφο. Για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα είναι διαθέσιμος ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μάλλον ο Γκιόργκι Ιλουρίντζε. Ο πρώτος προπονείται σε φουλ ρυθμό από χθες και ο δεύτερος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ