aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Το μόνο παράπονο που έχω από τη Δόξα…»

«Το μόνο παράπονο που έχω από τη Δόξα…»

Ο Γιώργος Αρέστη δηλώνει πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία για τη νέα χρονιά και αφήνει πίσω του τη τελευταία σεζόν στην οποία δεν είχε πολλές συμμετοχές με τη Δόξα.

Πλέον στον Εθνικό Άχνας ελπίζει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στην εθνική Ανδρών. Με μόλις εννέα συμμετοχές τη λήξασα σεζόν στη Δόξα η χρονιά του 21χρονου (τον Σεπτέμβρη γίνεται 22) κρίνεται άσχημη. Ιδιαίτερα αν συγκριθεί με τις δύο προηγούμενες που ήταν γεμάτες από συμμετοχές.

Τη περίοδο 2014-15 συμπλήρωσε 24 συμμετοχές σε Αγία Νάπα και Δόξα ενώ τη περίοδο 2013-14 είχε 16 στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αποκορύφωμα η κλήση του στην εθνική Ανδρών από τον Πάμπο Χριστοδούλου μετρώντας δύο συμμετοχές. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Εθνικό Άχνας και ο ίδιος θέλει να αξιοποιήσει τη νέα ευκαιρία που του δίνεται για να ξανακτίσει τη καριέρα του.

Ακολουθεί συνέντευξη του νεαρού μέσου στην επίσημη ιστοσελίδα της Άχνας

– Εντάχθηκες σε μια νέα ομάδα μετά την περιπέτεια σου στη Δόξα, όπου δεν είχες πολλές συμμετοχές. Τι περιμένεις για τη νέα χρονιά;

«Με τη νέα χρονιά οι προκλήσεις είναι πολλές. Περιμένω να παίξω ποδόσφαιρο με όσες ευκαιρίες μου δοθούν για να μπορέσω με την παρουσία μου να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων στον Εθνικό που με εμπιστεύτηκαν».

– Ξεκίνησες δυναμικά τη καριέρα σου, με γεμάτη τη πρώτη σεζόν σε Αγ. Νάπα και ΕΝΠ αλλά στη Δόξα δεν ήταν το ίδιο αποδοτική. Τι έφταιξε;

«Στο πρώτο μισό με προπονητή τον Κριτσμάρεβιτς αγωνίστηκα σε όλα τα παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά δεν γνωρίζω τους λόγους που δεν αγωνιζόμουν στην ομάδα της Δόξας».

– Έχεις κάποιο παράπονο από τη Δόξα;

«Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να αγωνιστώ για να δείξω τι αξίζω».

– Πως βλέπεις τη νέα σου ομάδα; Τι σου έκανε εντύπωση;

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι άνθρωποι εκεί μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θέλουν πραγματικά να γίνω κομμάτι της ομάδας και για εμένα αυτά σημαίνει πολλά. Ο Εθνικός διαχρονικά είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας και με προοπτικές για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή να ανελιχθεί και να προχωρήσει στη καριέρα του».

– Πέρα από τον Εθνικό υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες;

«Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον και συζήτησα με άλλες ομάδες αλλά οι άνθρωποι του Εθνικού μου έδειξαν ότι πραγματικά με εμπιστεύονται! Για αυτό τον λόγο υπέγραψα με την ομάδα».

Με τη παρουσία σου στον Εθνικό ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Πρωταρχικός μου στόχος είναι η καθιέρωση στην ομάδα και μέσα από αυτό να βοηθήσω τον Εθνικό να υλοποιήσει τους στόχους του και στη συνέχεια να βοηθηθώ και εγώ. Μέσα από τις παρουσίες μου να δώσω ότι καλύτερο για τον Εθνικό. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η κλήση μου ξανά στην εθνική Ανδρών αλλά αυτό θα επιτευχθεί μόνο από τις καλές εμφανίσεις αλλά και τη σκληρή δουλειά».

– Κάτι τελευταίο που θέλεις να προσθέσεις;

«Ναι, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση του Εθνικού για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην ομάδα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ