aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτο πόστο του ο Εγκωμίτης

Στο πόστο του ο Εγκωμίτης

Ο Γιώτης Εγκωμίτης θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ του Εθνικού. Αφού προηγουμένως δεν έκανε δεκτή την πρόταση για να αναλάβει προπονητής των μπλε, συμφώνησε να εργαστεί ως ένας από τους δύο βοηθούς του Γκεόργκι Νταρασέλια.

Το ίδιο μοντέλο εφαρμόστηκε και στη λήξασα σεζόν, όταν βρισκόταν στο πλευρό του Βάλντας Ιβανάουσκας μαζί με τον επίσης βοηθό προπονητή, Σοσό Τσέντια. Ο Εγκωμίτης θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης. Γυμναστής της ομάδας θα παραμείνει ο Μιχάλης Στυλιανού.

Από εκεί και πέρα, μέχρι τώρα αποχώρησαν επίσημα από τον Εθνικό τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Κατσιαράβα, Ζελάγια, Χατζηβασίλης και Μυτίδης, ενώ αποκτήθηκαν οι Μιχάλης Χαραλάμπους από τον ΑΠΟΕΛ και ο Μιχάλης Μούσιτς από την ΑΕΚ. Σε εκκρεμότητα παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής των Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση που τους έγινε από τον σύλλογο της Άχνας.

Επίσης, ο Εθνικός θα αρχίσει την προετοιμασία του τη Δευτέρα με τα εργομετρικά και ακολούθως θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Κύπρο. Το βασικό στάδιο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο Πάνσκο της Βουλγαρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ