aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτο Δασάκι για δοκιμαστικά ο Πρόκεϊ

Στο Δασάκι για δοκιμαστικά ο Πρόκεϊ

Ο Πάτρικ Πρόκεϊ δοκιμάζεται στον Εθνικό και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Πρόκειται για Πολωνό τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών, ύψους 1,90μ., ο οποίος δοκιμάστηκε πρόσφατα και στην ΑΕΚ.

Οι μπλε ευελπιστούν ότι σύντομα θα βρουν τον αντικαταστάτη του Ζάνου Μυτίδη, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην καριέρα του και υπέστη ρήξη χιαστών. Θα αποκτηθεί ξένος κάτω των 21 ετών, αφού όλες οι άλλες θέσεις του καταλόγου Α είναι καλυμμένες. Γι’ αυτό άλλωστε δοκιμάζεται ο νεαρός από την Πολωνία.

Από εκεί και πέρα, ο Ντανίλο Ντόντσιτς συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΖ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νταβόρ Ροκάτς.

Αντιθέτως, ο Κιπιάνι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στο πλάνο του. Όσο για τον Ενέσκου, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με το Παραλίμνι, είναι καλύτερα και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα είναι παρών στο ματς της 1ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ