aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτηρίζουν πολλά στον Μπογκατίνοφ

Στηρίζουν πολλά στον Μπογκατίνοφ

Στις ψηλές επιδόσεις του Μάρτιν Μπογκατίνοφ στηρίζουν πολλά στον Εθνικό Άχνας στα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο Δασάκι, κόντρα σε Ομόνοια (αύριο) και ΑΕΚ (Τετάρτη).

Ο διεθνής Σκοπιανός τερματοφύλακας που διανύει τη δεύτερη του σεζόν στους μπλε, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φάνηκε τόσο στα φιλικά παιχνίδια, όταν υπήρχε διακοπή στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, όπου ήταν ανίκητος.

Κατέβασε τα ρολά και έδωσε τον βαθμό στον Εθνικό Άχνας. Ο προπονητής Ντανίλο Ντόντσιτς μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο Τσίρειο, αλλά περιμένει πολύ περισσότερα από πολλούς ποδοσφαιριστές του στη συνέχεια.

Η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα θα ολοκληρωθεί σήμερα. Αποτελεί ερωτηματικό αν ο Ντόντσιτς θα παίξει χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική με αυτήν εναντίον της ΑΕΛ, δηλαδή με πολυπρόσωπη άμυνα.

Επίσης η διοίκηση ελπίζει ότι θα κάνει καλό ταμείο στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια, αφού πάντα τα παιχνίδια με τους πράσινους της Λευκωσίας είναι από τα λεγόμενα εμπορικά παιχνίδια για τον Εθνικό Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ