Σπατάλησε τις ευκαιρίες

Η ομάδα της Άχνας ήθελε τη νίκη με τον Άρη, αλλά και ο βαθμός που πήρε δεν τη χαλά...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός ήταν καλός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη όπου είχε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά δεν είχε το γκολ και για αυτό δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που σε ένα παιχνίδι βρήκε τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις και έδωσε δικαιώματα στον Άρη να τον απειλήσει.   

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και στάθηκε σε δύο σημεία. Πρώτο στο ότι η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ και δεύτερο στο ότι δεν έκανε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Άχνας ήθελε τη νίκη με τον Άρη, αλλά και ο βαθμός που πήρε δεν τη χαλά. Έφθασε στους 40 βαθμούς και είναι άνετη βαθμολογικά. Απομένουν δύο παιχνίδια με Δόξα στο Δασάκι και Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Κατσιαράβα πέτυχε άλλο ένα γκολ και έφθασε στα 15 γκολ. Ο Γεωργιανός ήταν δραστήριος στο παιχνίδι με τον Άρη και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά με τον Εθνικό και για αυτό απασχολεί αρκετές ομάδες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ