aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣεργιάνι για σέντερ μπακ

Σεργιάνι για σέντερ μπακ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την απόκτηση των δύο Γεωργιανών, Νίκα Κατσαράβα και Γκιόργκι Ιλουρίντζε, ο Εθνικός επικεντρώνεται στον εντοπισμό κεντρικών αμυντικών. Ψηλά στη λίστα του Ντανίλο Ντόντσιτς βρίσκεται ένας Σλοβάκος σέντερ μπακ, ο οποίος φυσικά δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους μπλε.

Οι τρεις κεντρικοί οπισθοφύλακες του ρόστερ της περασμένης περιόδου, Ατάντα, Ιάκομπ και Μιράντα, αποτελούν παρελθόν και θα γίνει προσπάθεια για να καλυφτεί το κενό τους.

Μέχρι τώρα ο σύλλογος της Άχνας απόκτησε εφτά ποδοσφαιριστές. Τρεις Κύπριους και τέσσερις ξένους. Οι τρεις Κύπριοι είναι οι Μουλαζίμης, Κυπριανού και Αρέστη. Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκαν οι Βραζιλιάνοι Τζέφερσον και Φράνκα και οι Γεωργιανοί Κατσιαράβα και Ιλουρίντζε.

Από το έμψυχο δυναμικό της λήξασας σεζόν, ανανέωσαν το συμβόλαιό τους οι Μπογκατίνοφ, Χατζηβασίλης και Πινσέλι. Όσο για την προετοιμασία, θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ