aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρόταση στον Ντε Βρίσε

Πρόταση στον Ντε Βρίσε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Βρίσε έκανε ο η διοίκηση του Εθνικού Άχνας και είναι σε αναμονή της απάντησής του. Ο 31χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής βοήθησε σημαντικά τον Εθνικό για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο Δασάκι υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία του Ντε Βρίσε και γι’ αυτό άλλωστε του έγινε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Βέλγος, πέρα από τη θέση του αριστερού μπακ, είναι σε θέση να συνεισφέρει και ως εξτρέμ.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, στον Εθνικό θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν οι Χατζηβασίλης, Πινσέλι και Μπογκαντίνοφ. Οι ενδείξεις φέρουν και τους Ιάκομπ, Σότα και Ελγκούγια Γκριγκαλασβίλι να απαντούν θετικά στην πρόταση που τους έγινε για παραμονή τους στο Δασάκι.

Ο Ντόντσιτς «τρέχει» τον προγραμματισμό και αναμένονται εξελίξεις. Ο Σέρβος τεχνικός εντόπισε αρκετούς μετεγγραφικούς στόχους και τους υπέδειξε στη διοίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ποδοσφαιριστής που απασχολεί είναι και ο Γιώργος Κολοκούδιας, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ