aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠαρελθόν ο Ιάκομπ, «κόπηκε» ο Γκόικοβιτς

Παρελθόν ο Ιάκομπ, «κόπηκε» ο Γκόικοβιτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρελθόν αποτελεί από τον Εθνικό ο Αλεξάντρου Ιάκομπ (φωτό). Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ, ο οποίος ήταν βασικός στη λήξασα περίοδο, δεν ικανοποίησε με την παρουσία στην προετοιμασία. Αποτέλεσμα ήταν να «κοπεί» από τον Ντανίλο Ντόντσιτς και να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Βουλγαρία.

Παρελθόν αποτελεί επίσης ο Σέρβος Ντάρκο Γκοΐκοβιτς, ο οποίος δεν άρεσε στα φιλικά με τη Δόξα (1-0) και την Καρμιώτισσα (4-1). Πλέον, ο σύλλογος της Άχνας κινείται για την απόκτηση σέντερ μπακ. Πιθανόν μάλιστα να αποκτηθούν δύο. Επίσης, ο Σέρβος προπονητής ψάχνει αριστερό μπακ. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο να μεταβούν κάποιοι ποδοσφαιριστές στη Βουλγαρία για δοκιμαστικά.

Η αναχώρηση των μπλε για τη βαλκανική χώρα είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 20:30. Η αποστολή θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπάνσκο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου για να μπουν γερές βάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη Βουλγαρία είναι προγραμματισμένα και τρία φιλικά. Η αποστολή αποτελείται από τους Μπογκαντίνοφ, Μουλαζίμη, Φράνκα, Κρατσιούνοφ, Ντόβπνια, Πινσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι, Τζέφερσον, Χατζηβασίλη, Κατσιαράβα, Ενέσκου, Μυτίδη, Χάτζιαρο, Πογιατζή, Κυπριανού, Ενέσκου, Αρέστη, Παπαγεωργίου, Ηλία, Αναστάση, Κουή και Κουσιάππα.

Όσο για το προχθεσινό 4-1 επί της Καρμιώτισσας, παρά το βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα, ο Εθνικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Κατσιαράβα πέτυχε δύο τέρματα, το ένα εξ αυτών εξαιρετικό, ενώ τα άλλα πέτυχαν ο Ιλουρίντζε και ο υπό δοκιμή Κιπιάνι. Ο τελευταίος άφησε θετικές εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο που θα λάβει μέρος και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ