aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε τον Εγκωμίτη ήταν αλλιώς…

Με τον Εγκωμίτη ήταν αλλιώς…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον Γιώτη Εγκωμίτη στον πάγκο του για πρώτη φορά, ο Εθνικός ήταν αποτελεσματικός απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας και έφθασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και επανέφερε τα χαμόγελα στο Δασάκι. Σύντομα θα ληφθεί απόφαση, κατά πόσο θα συνεχίσει με τον Εγκωμίτη ως πρώτο προπονητή ή θα προσληφθεί νέος τεχνικός.

Η ομάδα της Άχνας δημιούργησε 6 ευκαιρίες και πέτυχε 5 γκολ, δείγμα της αποτελεσματικότητάς της στο προχθεσινό παιχνίδι. Τα τρία από τα πέντε γκολ προήλθαν από στατική φάση, δύο πέναλτι και ένα φάουλ. Μέχρι την 5η αγωνιστική ο Εθνικός είχε πετύχει μόλις 3 γκολ και προχθές, μέσα σ’ ένα 90λεπτο σκόραρε 5 γκολ!

Έφθασε στους τέσσερις βαθμούς, ξεκόλλησε από τον πυθμένα της βαθμολογίας, επανήλθε η ηρεμία και πάλι με αισιοδοξία βλέπει τη συνέχεια. Μετά τη διακοπή ο Εθνικός θα πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο για τον Εθνικό είναι το ότι τα πέντε γκολ προήλθαν από τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και έδειξε για πρώτη φορά πολυφωνία στο σκοράρισμα. Μάλιστα, όλοι σκόραραν για πρώτη φορά φέτος. Δύο γκολ πέτυχε o Πινσέλι και από ένα οι Κιπιάνι, Κυπριανού και Ζελάγια.

Πύρρειος ήταν η μεγάλη νίκη της ομάδας της Άχνας αφού έχασε πολύ νωρίς στο παιχνίδι τρεις ποδοσφαιριστές με τραυματισμό. Οι Κιπιάνι και Πινσέλι αποχώρησαν με μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο Γκαβρίλα υπέστη κάταγμα κλείδας.

Επίσης, ο Χατζηβασίλης στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με τράβηγμα αλλά έσφιξε τα δόντια και έμεινε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι αφού είχαν ήδη γίνει οι τρεις αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ