aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜαύρα φίδια ζώνουν τους μπλε στο Δασάκι

Μαύρα φίδια ζώνουν τους μπλε στο Δασάκι

Ο Εντουάρντο Πινσέλι έκανε το καθήκον του προχθές, αξιοποιώντας πέναλτι (13’) και κεραυνοβολώντας τον Ίσλι Χίντι (86’), εντούτοις δεν αρκούσε. Ο Εθνικός γνώρισε την πιο οδυνηρή ήττα του από τις 12 του τρέχοντος πρωταθλήματος, στο Μακάρειο από τον Ολυμπιακό (2-3). Ήταν από τα παιχνίδια που η «επιτακτική ανάγκη για τρίποντο» όχι μόνο δεν ήταν υπερβολή, αλλά ταίριαζε απόλυτα. Από τη στιγμή που ήρθε το απευκταίο αποτέλεσμα για τους μπλε, μαύρα φίδια ζώνουν τους Αχνιώτες στο Δασάκι.

Η ομάδα τους βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας και τα μηνύματα για την 25η συνεχόμενη παραμονή της στην Α’ Κατηγορία είναι πιο δυσοίωνα από ποτέ. Είναι εύλογα λοιπόν τα ερωτήματα, πρώτον αν μπορεί ο Γκιόργκι Τσιχράντζε να αναστρέψει το κλίμα και δεύτερον, αν μπορεί να επιτευχθεί σημαντική βελτίωση μέσω της μετεγγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ λοιπόν έχουν πολλή δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος (2/1, με τον Ερμή στο Δασάκι), ώστε να παρουσιαστεί αλλαγμένος προς το καλύτερο ο Εθνικός το 2018. Για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να… ανέβουν το βουνό και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος. Ωστόσο, από την άλλη, δεν μπορούν να υψώσουν λευκή σημαία από τον Δεκέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ