aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΙβανάουσκας: «Να κυνηγάμε τη νίκη»

Ιβανάουσκας: «Να κυνηγάμε τη νίκη»

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδα του παρά το ότι δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας, θα κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Παρά το ότι για εμάς δεν υπάρχει ο κίνδυνος του υποβιβασμού, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Ο Ιβανάουσκας έστειλε το ίδιο μήνυμα και στους παίκτες του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Μάλιστα, ο Λιθουανός τεχνικός συγχάρηκε τους παίκτες του για τη σκληρή δουλειά που κάνουν από τον καιρό που αυτός ήρθε στην ομάδα.

Για τη μάχη που έδωσε η ομάδα του για την εξάδα ο Ιβανάουσκας δήλωσε: «Ο Εθνικός κινδύνευε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος η μάχη για την εξάδα ήταν κάτι πρόωρο για εμάς αφού δεν είναι εύκολο να αλλάξουν τόσα πολλά πράγματα από τη μία χρονιά στην άλλη».

Μπορεί ο στόχος της εξάδας να μην έχει επιτευχθεί, ωστόσο στο Δασάκι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη φετινή πορεία. Η ομάδα της Άχνας απομακρύνθηκε πολύ νωρίς από τις περιπέτειες που ήταν ο πρώτος και σημαντικός στόχος και μετά από αρκετά χρόνια διεκδίκησε θέση στην εξάδα.

Απομένουν δύο παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή στο Δασάκι και στο φινάλε με τον Άρη στο Τσίρειο. Στόχος είναι το 2Χ3 έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ