Οι πρώτοι δύο της «μαύρης λίστας»

Όσοι είναι εκτός πλάνου λοιπόν θα ειδοποιηθούν σύντομα για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι δύο στράικερ Ρεβάζ Μπαραμπάντζε και Γκιγιέρμε ντε Πάουλα (φωτό) θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από τον Εθνικό, αφού δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Αμφότεροι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο για να κάνουν τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, αλλά αντί αυτού αγωνίστηκαν ελάχιστα, απογοήτευσαν και πέρασαν απαρατήρητοι.

Ουσιαστικά, έμειναν στη σκιά του Γιάννη Χατζηβασίλη, ο οποίος βοήθησε με το φορμάρισμά του στα τελικά στάδια του πρωταθλήματος και τα τέρματά του να επιτευχθεί η παραμονή. Ήταν επόμενο λοιπόν πως θα συμπεριλαμβάνονταν στη «μαύρη λίστα» του Ντανίλο Ντόντσιτς. Δεν θα αργήσει λοιπόν η ώρα που θα λυθεί το συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών.

Υπάρχουν και άλλοι φυσικά που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα και θα αποχαιρετήσουν το Δασάκι. Ο Ντόντσιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσοι είναι εκτός πλάνου λοιπόν θα ειδοποιηθούν σύντομα για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Θεωρείται δεδομένο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Μάρτιν Μπογκαντίνοφ. Σύντομα θα προκύψουν νεότερα για τις επαφές ανάμεσα στον Σκοπιανό κίπερ και τους παράγοντες του προσφυγικού συλλόγου.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ