aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈξαλλος ο πρόεδρος με τον Ιβανάουσκας

Έξαλλος ο πρόεδρος με τον Ιβανάουσκας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό Άχνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη η διοίκηση βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Οι δηλώσεις του Λιθουανού τεχνικού μετά τον αγώνα κόντρα στη Δόξα φαίνεται πως επίσπευσαν τις διαδικασίες για την απομάκρυνσή του, καθώς ήταν ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης να λύσει τη συνεργασία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των μπλε Κίκη Φιλίππου, ο Βάλντας Ιβανάουσκας έχασε τα αποδυτήρια: «Ελάτε στα αποδυτήρια να μιλήσετε με τους ποδοσφαιριστές. Κάθε μέρα μπαίναμε στη μέση για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Οι Ζελάγια και Χατζηβασίλης έφυγαν από την ομάδα εδώ και δύο μήνες. Οι υπόλοιποι έμειναν στην ομάδα και παλεύουν γιατί έχουν κάποιους ανθρώπους δίπλα τους. Οι παίκτες δεν έπαιζαν για τον προπονητή τους. Εάν έπαιζαν για αυτόν τον κύριο, δεν θα μπορούσε η ομάδα να σωθεί. Το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο».

Ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού δεν έμεινε ώς εκεί, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα. «Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ειρωνευόταν τους παίκτες για το πόσα θα φάμε. Θέλεις και ψυχολογία και καλό κλίμα στα αποδυτήρια για να μπορείς να είσαι έτοιμος στο παιχνίδι και εμείς δεν είχαμε τίποτα από αυτά. Όταν ανέλαβε την ομάδα, ξεκινήσαμε καλά και πήραμε κάποια αποτελέσματα. Στη συνέχεια χάσαμε επτά παιχνίδια με ανατροπή ενώ για τρεις μήνες δεν κερδίσαμε ομάδα. Αντί να αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες του, τα έριξε σε όλους τους άλλους. Το κίνητρο που είχαν οι παίκτες μας με αυτόν τον προπονητή ήταν να περπατούν για να μας αναγκάσουν να τον διώξουμε. Έκανα πολλή υπομονή με αυτόν τον κύριο που έχει δύο μήνες που είναι σε διακοπές και κάνει μπάνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ