aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπιθετικός «πονοκέφαλος»

Επιθετικός «πονοκέφαλος»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός Άχνας θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν χωρίς τα δύο μεγάλα του επιθετικά όπλα, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Η αποχώρηση των Ζελάγια και Κατσιαράβα έφερε μεγάλο προβληματισμό στο Δασάκι. Είναι ο πρώτος μεγάλος πονοκέφαλος για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Το πρώτο του μέλημα είναι να βρει λύσεις στο σκοράρισμα για να καλύψει, όσο καλύτερα γίνεται, το  μεγάλο κενό που άφησαν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ. Λόγω του εμπάργκο, καλείται να βρει λύσεις από το υφιστάμενο ρόστερ. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να καλυφθούν τα 31 γκολ που πέτυχαν πέρσι οι Ζελάγια και Κατσιαράβα κι έτσι ο Γκεόργκι Νταρασέλια θα έχει δύσκολο έργο.

Από χθες οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού περνούν από εργομετρικές εξετάσεις σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLAN. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και μέχρι αύριο αναμένονται να επιστρέψουν στην Κύπρο όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ