aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈδωσε πολλά, δεν πήρε τίποτα

Έδωσε πολλά, δεν πήρε τίποτα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τι να την κάνεις την καλή εμφάνιση όταν μένεις με άδεια χέρια. Αυτό λένε στον Εθνικό Άχνας μετά την αναμέτρηση με την Ομόνοια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντανίλο Ντόντσιτς έδωσε πολλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους πράσινους της Λευκωσίας, έκανε ομολογουμένως ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πήρε τίποτα και τελικά έμεινε στον ένα βαθμό που απέσπασε από την ΑΕΛ.

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα μάς αδικεί. Αξίζαμε ακόμη και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι κρίμα που δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δείξαμε όμως ότι είμαστε μία ομάδα με πολλές δυνατότητες», είπε μετά το παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός.

Στον αγώνα με την Ομόνοια ο Εθνικός Άχνας πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά του λάθη, αλλά και την αδυναμία να τελειώσει τις φάσεις που βρήκε. Ο Κατσιαράβα πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν είδε δίχτυα, ενώ ο Χατζηβασίλης όπως και πέρσι έτσι και φέτος σκόραρε εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Ο Κύπριος επιθετικός πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ήταν το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα και αναμένεται να τον ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Πλέον, η προσοχή του Εθνικού Άχνας στρέφεται στο πολύ δύσκολο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Δασάκι.

Ο προπονητής των μπλε, Ντανίλο Ντόντσιτς, κατασκόπευσε χθες την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, πήρε χρήσιμες πληροφορίες και θα τις μεταφέρει σήμερα στους παίκτες του. Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ