aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔύσκολο το έργο του Εγκωμίτη

Δύσκολο το έργο του Εγκωμίτη

Με νέο αγωνιστικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί ο Εθνικός Άχνας, αφού αποχώρησαν από το ρόστερ του αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην περσινή σεζόν ήταν βασικοί. Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι υποχρεωμένος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει μπροστά του και να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, έστω και χωρίς μετεγγραφές.

Σίγουρα το έργο του Κύπριου τεχνικού είναι δύσκολο, καθώς το κενό που άφησαν οι Κατσιαράβα και Ζελάγια είναι τεράστιο. Γι’ αυτό και ο Εγκωμίτης καλείται να βρει λύσεις μέσα από το υφιστάμενο δυναμικό της ομάδας. Θυμίζουμε ότι αποχώρησαν επίσης οι Χατζηβασίλης, Μυτίδης, Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ, ενώ αποκτήθηκαν μόνο δύο παίκτες κάτω των 18 ετών, οι Μούσιτς και Χαραλάμπους.

Αναφορικά με την προετοιμασία, από αύριο οι μπλε θα μπουν στην τέταρτη εβδομάδα προπονήσεων. Λόγω οικονομικών δυσκολιών, η ομάδα δεν θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Τετάρτη ο Εθνικός θα τα πει φιλικά με τον Ερμή, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο τεστ κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ